Lånebil

Vi alle treffer på noen problemer innimellom som er vanskelige å løse, og som krever at noen som faktisk har peiling ser på det. Slik er det jo med det aller meste i vår verden da det er svært få av oss som er universalgeni, og om du er det, så er det uansett ikke sikkert at det å være en bilmekaniker er noe du kan. Så da må man jo levere bilen til verkstedet, og er man heldig så har man kanskje en bil nummer to, som du kan bruke under tiden bilen blir ordnet. Om du ikke har det så blir det jo straks litt vanskeligere, fordi det er ikke akkurat sånn at et verksted bare har en haug med biler å låne bort.

Har du derimot forsikring, så er det svært mulig at den dekker akkurat det, og at om du da har problemer med bilen, så får du dekt det via forsikringen. Det er jo en glimrende måte å løse et ganske vanskelig problem på, så det er noe å vurdere å gjøre. Selv om man kanskje ikke tror at det skjer en selv, fordi sånne ting er noe som skjer alle andre. Det er i hvert fall svært enkelt å tenke sånn. Får du til en sånn avtale med verkstedet, eller via forsikringen så er jo det greit.

Fordi ellers så kan det jo koste ganske mye å leie en bil i den perioden man behøver det. Flere tusen kroner faktisk og det er vel ikke noe man ønsker å gjøre sånn umiddelbart kan man si. Det finnes jo veldig mange selskap som leier ut biler, men deres vilkår er ikke akkurat de beste. Mest fornuftig er det nok å prate med verkstedet og forsikringen, for å se hvordan en kan løse et slikt problem, om det skulle forekomme.